....




Åhhh snart bär det av till Turkiet igen=) mindre än 4 veckor kvar=)
denna bild är från Marmaris då vi var där 07 =)



Världens bästa mamma och son =) (men lutte ska inte med denna gång)



Och Nicke ska med =)



Och sen vi förståss=)    (Jaa jag vet att det var ett fult kort,men det bjuder jag på=) )



MEN denna toka lämnar vi kvar hemma =( Hon får vara med nästa gång ist. Åsa Nötkäft =) haha



Även världens bästa Bror Jan ska tyvärr vara hemma. =(

Nej men nu du har ni fått lite i från mitt arkiv.

Nu ska jag fortsätta städa badrummet.(Lars har inte kommit hem än,så därför passar jag på när jag är ensam) För sen kl.22.30 så ska jag kolla på Andra Avenyn =)

Nej nu är jag sugen på nåt =) En frukt blir bra=)

Hejhopp galopp

Milo



Milo lite ledsen

åhhh jag satt och kollade igenom alla mina kort.(som är nytagna) men jag hittar inte som jag vill lägga upp. Så ni för nöja er med Gullungen Milo =)

Massage =)

Är precis hemkommen från stan, där jag har varit med kusin Michaela.. Och haft det såå mysigt =) (om man bortser från Svea´s bajsblöja )

haha

Vi var på stan precis när dom öppnade.Gick runt runt runt runt lite =) In ut in ut in ut i dom flesta affärerna.

Jag och Lars fick ju ett varsitt presentkort på 25 minuters massage av hans moster med familj. Men detta presentkort höll bara april ut (?!?!) och vi kom på i måndags att vi hade glömt bort detta. Men tyvärr så fanns det ingen tid som passade Lars så hans presentkort skulle inte bli utnyttjat,MEN då kom ju jag på den smarta idén att Michaela kunde få den. Så jag ringde dit när vi kom ner på stan för att kolla om det fanns någon tid över till henne före 13.00. (hon skulle hämta Tyra på dagis 14). Och Ja det fanns det. 11.40 fick hon tid. Så medans hon var där så tog jag hand om Svea (och det var Självklart då som hon passade på att bajsa blöjan full) Så efter blöjbyte så gick vi tillbaka till grans för att möta upp mamma M. Kom då på att parkeringen ´hade gått ut så vi halvsprang tillbaka till parkeringen.  Men som tur var så hade ingen upptäckt det.(30 min sen) Vi bestämmde då att jag och Svea åker ut till Willys och handlar 2 saker till M medans hon var och solade. 

sen när jag sätter mig i bilen ( efter att ha packat in Svea) så upptäcker jag att klockan var 12.40! AHHHH!!!
PANIK! Min behandling var 12.50..

Kör i panik (tack gode gud att dom inte har fartkontroll efter korsnäsvägen) slänger in M och kör tillbaka till Grand.Och Kutar in 5 min sen.. Oj vad jag skämmdes. 
Men det gick såå bra så.=) Åhhh dom där 25 min gick såå otroligt snabbt! Men ack så välbehövligt .

Lastar in oss i bilen och kör mot Herrhagen.När vi åker efter Hanröleden så börjar vi blir lite smått irreterad på bilen framför,på varför den åker såååååå sakta. Sen på 20 meters håll så såg vi ju att det var fartkontroll men 8 ( !!!!!) poliser. Det är där dom lägger ner all energi! fast det var bara 2 st som stod och jobbade,resten pilla sig i naveln typ.

Slänger av min hemma och Kusin kör mot Sågmyra.

Och ni sitter ´(ligger) jag här och ska snart betala lite räkningar tror jag.

Sen kommer Åsa och vi ska åka till blge för att möta upp Elin och Meja =)

Sen i morgon så kliver jag på mina 5 nätter på raken!!!! SUCK!

Ha en bra valborg och var rädd om era fingrar..

Tjolahopp!


VARFÖR!!

VARFÖR skulle jag gå in på youtube!?!?! Det slutade med att jag satt och kollade på Engla Höglund´s begravning som dom sände på tv..(Som jag då missade turligt nog) JA så här satt jag och tårarna bara rann på mig!


Vilken dag =)

Ja denna dag kunde ju inte börja bättre, men en simtur på lugnet med världens bästa bror som ställer upp och följer med mig fast det är såå tidigt =)

Dagen fortsatte med att jag åkte till Grycksbo för att möta upp Michaela och lilla Svea,eller hon väger ju nu 3.800 =) Börjar lägga på sig =)

Sen var dte meningen att jag skulle hem,men äsch, då slutar det bara med att jag slöar i hop så jag hängde med till metropolen Sågmyra. Var hemma hos dom en liiten stund,men sen åkte vi till Lagret och käkade lunch =) Ja iaf jag. Michaela köpte en äcklig sallad enligt henne så hon käkade bara fetaost =) haha.Men jag fick det efterlängtade kycklingsallad. Jooooooo men just ja.Höll på att glömma att jag träffade på Världens bästa Åsa =) Vid brevlådorna i Sågmyra. Jag såg en postbil på håll, så jag saktade ned farten för att kolla om det var hon. OCH så var det å =) Så då satt vi och pratade i min bil i kanske 10 min. Hon hade ju som sagt ett jobb att sköta. Sen drog jag i väg till Michaela =).

Efter Lagret så åkte vi och hämtade nästa skrotunge på dagis. En glad prick var hon i dag =) Jag kanske ska vara med jämt å hämta henne. Åkte hem till Michaela igen för att "leka"(blev mest snack med mamman i familjen) men Tyra =)

MEN sen åkte jag hem,Lagade mat och har nyss kommit tillbaka från en liten cykeltur i området. Skönt att komma ut lite innan sängdax.

I morgon vankas det jobb. 10-20 dvs heeeela dagen borta! Lika så på fredag. Men då när jag kommer hem på Fredag så är Lars lilla brorson här och ska stanna över natten för första gången =) Det ska blir mysigt =)  Dax att börja träna,fast vi tar dom större barnen som redan är lätta att ha hand om =) haha.

SJÄLVKLART!!! Tittar ut nu och ser att SOLEN precis har kommit fram igen.Varför kunde den inte göra det medans jag var ute då..=( menmen.Man kan inte alltid få som man vill =)

Nej nu ska jag ta reda på disken,sen blir det lite slapp framför tv:n

Hej hopp!

FAAAAAAN!

Jag råkade RADERA min andra blogg!!!!!

dhqh34e92347823rghi8396y4rhe0912ye1ph8i23rh0

Ja sååå känner jag just nu!

ALLT ÄR BORTA!!!

FAAAAAAAAAAAANNNN

Ja nu har jag nog sagt hela alfabetet!

Nej nu ska jag gå ner i tvätttugan och grina lite!


RSS 2.0