Borrning

Jag blir så jävla trött på att vakna till att dom håller på att borra i huset! Man blir ju livrädd och undrar den första sekunden på vad som står på. Innan man kommer på att det är bredbands byggarna. SUCK!

I dag blir det jobb. SER INTE fram emot det. Känner inte alls för det faktiskt. Vill ha en dag till som ledig. Men det är bara att köra på. 14-23 tisdag onsdag och torsdag och sen 14-22 på fredag!

Men sen är jag ledig i helgen.

Nej nu ska jag ta och göra i ordning lite the och macka och kolla på tv:n en stund.



 


Fredag

Ja då var det fredag igen.  Men inte är jag glad för det ja inte. För jag har ju daghelgs jobb framför mig. Suck. Då när man vill vara ledig och umgås med Lars, MEN det dröjer inte länge förren man är ledig heela veckorna långa =) Och då får vi ju umgås som en familj med barn =)

Ja på den fronten rullar det på. Går in i V 22 på Måndag =) Men det tråkiga är att jag förmodligen har åkt på foglossning. Har iaf fördjävligt ont när jag går. Men jag ska ringa min BM på måndag och prata med henne.

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa ( fast pappa jobbar) och har blivit bjudna på mat =) Och nu har mamma och Lars precis gjort en egenglass,som jag hoppas man kan smaka på i dag.Fast det stod att den ska vara i frysen i 16 tim.

nej nu ska jag slappa framför tvn med Lars och mamma.






Bollnäs

Ja då var vi hemkommen från Bollnäs. Helgen smög sig förbi väldigt fort tycker vi och nu är det måndag och jobb för både mig och Lars. Tråkigt nog.

Kom upp till Bollnäs camping vid 18.30. Gjorde i ordning allt som man ska göra,innan man kan gå in och pyssla.
Sen blev det mat som det enkla rostbiff och potatissallad och grönsallad =)  Oj så gott det är. Så vi bara myste och hade det hur bra som helst. Tog sen en liten promenad runt om i området medans solen gick ner.



uppställdt och klart =)



Solnedgången

Lördag:

Ja kl hann nog bli 12 innan min mamma och pappa och systerdotter Julia kom för att följa med oss till Järvzoo. Mamma och pappa hade pratat om att ta med Julle dit i sommar så då slog vi 2 flugor i en smäll och gjorde det tillsammans.


Julia inne i barnens djurhage



Första stoppet uppe vid serveringen. Där blev det glass för Julia och en varsin korv med bröd till oss andra.





Julia skulle agera fotograf,men hon var inte så duktig på det. Hon hann knäppa innan man var klar. Så denna bild bjuder jag på fast jag ser ut som en uppblåstbar Maria. 



Julia var nästan som en 1 åring i mellanåt. skulle smaka på olika saker. Så här skulle hon smaka på ett slags barr från ett träd ( den var inte från en tall eller gran) Så jag sa. -Tänk Julia om det är någon som har spottat på det där eller om någon var kissnördig och har kissat =) HAHA! Då slängde hon sig över på detta vis och spottade och fräste. HAHA! Där fick hon =) Moster är elak ja jag vet men va fan ska man göra då! 



Vi kom precis nästan i samband med matning av Järven =)



Älgen! Som var väldigt stoor =)



Sen när vi kom tillbaka efter våran tur till Järvsö så var dessa gooodingar vid husvagnen och skulle hälsa på =)



En kille som rockade loss för oss =)



En tittande Fredrik. Ett mirakel om du frågar oss som är familj med han. I 97 % av fallerna så blundar han.

Ja fredriks bild får avsluta denna uppdatering =)

Nu ska jag göra mig i ordning för lite jobb som blir 11- 20 denna dag.Men även tis och ons =)

Hej hopp!

Jag klarade det

Fasiken vad skönt att denna arbetsvecka är över. 5.30-13 heeeela veckan har jag haft! Inte kul att kliva upp såå tidigt men desto roligare att sluta =)

Har kommit hem för en stund sen,så jag tänkte lägga mig ner en stund med en sparkade bebis där inne som jag ska försöka få lugn på =) Men det blir bara att vila en liiiten stund,för sen måste jag packa lite saker för vi ska åka i väg med Husvagnen i dag =) Mysigt värre..Som 2 (3) riktiga svenssons.haha.

Sova var det ju. Gonatt Gonatt

Nästan en hel vecka

Arbetsvecka är gjord =) 4.55 har klockan ringt hela veckan. Drygt som attans att kliva upp men jag slutar ju sen 13 så man har så nästan heela dagen kvar,dock så måste jag sova en stund när jag kommer hem men man har ju kvällen kvar.

I brist på fanatsi på mat i dag så blev det soppa och ostmacka. Lätt att göra i ordning men det drygast är ju att man sen måste göra 2 matlåder. Suck! Eller så ska jag vara så lat att jag cyklar  bort till ICA och köper en sån där maträtt som man värmer i micron i 7 min. =)

Som efterrätt i dag så tog jag mig en glass. en glass som jag har trånat efter ett bra tag från glassbilen. Men den har ju varit slut dom två gånger som jag har hunnit på den här utanför. Så i Tisdags när vi satt och kollade på tv så hörde jag denna blå bil tjuta. Upp flög jag och spanade ut. Och efter en stunds väntan så dök den äntligen upp runt hörnet på Jan´s hus.

Köpte dessa ljuvligheter,MEN ack så dyrt det är med hemglassbilen. Så det är tur att man INTE har barn än som tjatar varje gång dom hör denna bil. MEN jag vet att det kommer, kommer ju i håg hur man själv tjatade hål i mammas och pappas huve. haha

Nehe jag fick inte till det, bilderna alltså.

Men jag köpte 91:an och den nya sorten Pucko


Nu är jag alledes ensam här hemma. Men ska ta och cykla bort till ICA en vända med min bror som jag nyss har tvingat mig med. haha

hejhopp









Älskade pyret



Här bjuder jag på en utav alla bilder som vi fick med oss =) Där man kan se våran lilla goding väldigt bra =)

Så här långt har jag kommit nu =)

Uträkning utgår från dagens datum: Sön 9 aug 2009.
Din graviditet startade Mån 23 mar 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Mån 6 apr 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 140 av 280. (50%).
Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 6 fulla dagar (v19+6).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 27 dec 2009
Du har 140 dagar kvar till beräknad förlossning.


Guud så härligt =)

Det går frammåt FAST det kändes hårt på vårat första UL att bli tillbakaflyttad 13 dagar.

Men jag kan ju säga att det rör på sig mycket där inne.  Speciellt på kvällarna. Och det är ju så mysigt. Synd bara att Lars inte kan känna än. Men det kommer.
Var till BM i Torsdags, dagen efter vårat andra UL och allt så jättebra ut. Alla blodvärden och sen lyssnade vi på barnets hjärta. 156 slag i min =) Åhh vad det var härligt att höra det slå. Och jag kan ju även säga att det är en vild bebis vi har där inne. Rörde sig hela tiden och sparkade runt. Slog till den där apparaten flera gånger. =) Man blir alledes tårögd.  

Nej nu ska jag klä på mig och sen åka upp till Sofie och Lukas. Vi ska umgås en stund medans våra sambor är ute och åker lite cross.

Puss hej!

Tillbaka!

nu har man har haft semester i snart 3 veckor. FAN vad fort det går=) Men ju snabbare det går desto snabbare är vintern här och bebisen kommer=)

Men eftersom att vi har semester så skyller jag på det pga av dårlig uppdatering. hihi

Ja vi har ju hunnit med lite grann sen sist jag uppdaterade.

Men jag tänkte som vanligt bjuda på kort för det mesta. Tycker om det bättre än att skriva.

Men jag kan ju säga att vi har nu varit på UL iaf. Allt så bra ut men dom flyttade fram oss eller bak det beror hur man ser på det. Bak 13 dagar i grav. Och fram i datum. 27 dec har vi nu =( Så jag är i dag 18 + 5. om en timme 18+6.

Suck! Men det går frammåt iaf =) Har gått 47 % nu =)

Ska tillbaka till UL igen på onsdag pga av att den var så liten så BM kunde inte mäta hjärtat riktigt..MEN det gör ju inget. Vi får ju tur att se på vårat underverk igen =) Dom lill* låg där inne och drack fostervatten och vinkade till oss =) Åhh vad jag och Lars sken upp =) Stolta över vad vi har åstakommit =)

Nej bilder var det ju =)



En nervös blivade mamma i väntrummet på Kvinnokliniken. =)



Dop var vi å på. Mitt kusinbarn Svea =) Lördag 25 Juli.



HAHA när alla hade gått ut från kapellet så passade Broder Jan på att Posa där framme. Psssst Lars ta ett kort hörde man. HAHA tokar



Lilla Älskade goding! och stora (hon i bakgrunden) hihi





Dom här 2 godingarna var också bjudna =)



Malin Tyckte om tårtan hon =P



Min fina och Älskade Bror  =) ( Som har fått sååå fina tänder sen han slutade att snusa! )



Min Andra Fina älskade storebror


Sen så blev vi i familjen inbjuda på picknick hemma hos Michaela´s familj. Vi dom yngre i familjen. =) Så här kommer nån enstaka bild där i från




Lars tränar på Svea  =) MEN JAG VET att Lars kommer blir en UNDERBAR pappa ;)


En suddig bild på Godingarna




OK alla ser muppiga ut men jag hade så dårligt med kort från kvällen. Var dårlig med att ta. så detta e det ända ni får från denna dag

Nu vidare till våran senaste semester som vi kom hem i dag i från =)



Lars mormor´s hus där hon växte upp .. Hon och sina 11 syskon. Shit!



VoxnaBruk´s kyrka. Där Lars underbara mormor vilar!





Stugan i Blommaberg. SÅ jävla skönt att vara här. Lungt och skönt utan el och dass. OK det sista kan man görna vara utan och ha en riktig toa MEN det hör ju till..Annars är det ju ingen riktig sommarstuga =)

NEJ nu orkar jag inge mer.

Men lite har det iaf blivit.

Ska prata vidare med Sofie på msn. Hon är det enda jag pratar med just nu bara för att Lars är ocg dricker öl med grabbarna. hehe..

Puss och Kram





RSS 2.0