besök i sågmyra



Måste bara visa kort från min snabbvisit hos Kusin Michaela förra veckan. Kort på hennes Underbara barn!! =)'
Pusss på er!



Sötfisan Tyra.



Sötfisan 2 som tyckte blixten var lite läskig. haha..På alla bilder så gör hon så där.


Semester till Ullared

Goddag gott folk.

I dag har jag varot med Åsa hela dagen =) En lyckodag om du frågar mig =) Som jag har längtat.

Började dagen med ett besök på Blodlabb. Skulle göra min glukosbelastning. Inge kul! Men nu är det äntligen gjort. Tack söta Åsa dom höll mig sällskap i tre timmar medans detta var klart..

Kom ut från sjukan så passade jag på att ringa till tandläkaren för att kolla om dom hade någon tid snabbare än nästa vecka då jag egentligen hade tid. Har haft problem i en visdomstand som är på väg ner uppe..INGE kul det där. Den växer snett ut mot kinden och har där med gjort FÖRBASKAT ONT!  Har knappt kunnat öppna munnen. Det visade sig att jag började få en inflamation.. Men efter att han hade sprutat dit nåt medel och fixat så har jag inte så ont nå mer.Känner bara lite av det =P.

Nu backar vi några dagar. Kom hem i går från Ullared =)

Klart värt allt stön och trök att sitta trångt i bilen ner och hem. det tog nästan 12 timmar ner, där inkl. i stopp med tankning,2 TIMMARS BILKÖ!! Pga av en frontalkrock! Mindre trevligt. Vi var 5 bilar i från! i ena bilen så färdades 2 vuxna och 1 barn, varav båda föräldrarna låg ute på åkern medvetslösa! och barnet hittade dom på under (!!) ratten!
Fyy fan säger jag bara. DOM kan ju inte ha setat fast!.
Lars och Nicke gick dit på engång för att se om dom kunde göra nåt. Men räddningstjänsten var redan på väg+ att det var många som var där och hjälpte till redan.

Så 21.30 var vi på plats på Campingen. Då var det bara att bädda och sen sova. Fast hon hann bli 12 innan vi släckte. hehe.

Sen tog det ungefär 9 ½ timme hem. Och då hade vi i stopp med mat och 2 stopp med toabesök och tankning.

7.00 väcktes vi av väckarklockan. Jag och Sofie var redo för Shopping! Jiiihaa..(bilder kommer längre ner) Kl.8 öppnade Gekås så vi siktade på bussen som gick vid 8.20. En gratis buss var det å! Perfekt!



Lukas redo för en biltur på några timmar




Vi roade oss med blandannat att sätta tofsar i håret på Lukas egen begäran. Sen lästen vi bok,tittade i tidningar och kollade på film,sjöng sånger, och självklart sov =) Det var skönt det..



Som sagt så sov vi lite. Detta var innan vi fick lov att stanna pga av trafikolyckan.



Jiha.



Paradiset =)



Grabbarna grus



Strumpor,bodysar,en tunn overall,hjelmmössa,filt och en fårfäll till våtan bebis



Till sängen. Lakan, kissunderlägg, påslakan till vagn och säng. sen ett spjälskydd.



Lite hygien. men på detta kort så fick även hjulskydden vara med =) Nappar,flaskor, flaskborste, borste,nagelset, måttsats, "tuttskydd" och "tussar" som samlar upp mjölk.



Kuddar, täcke och sen et handduks set =)  Ja detta var till bebisen d. hihi



en ny lampskärm till sovrummet.



En till lampa




Mina kläder.



Säcken som allt låg i. MEN jag ska även säga att det var mer saker. MEN jag orkade inte springa runt i hemmet och ta kort på allt hihi..

Ja det var min uppdatering om våran (min och Lars) första semetsertripp under denna semetser =) Vi har jag ändå 3 ½ vecka kvar...

Nu ska jag kolla på unga Mödrar snart .

Hejhopp



Måste Skriva av mig

Ok var redo på ett känsligt inlägg nu. För nu släpper jag loss mina känslor. Och eftersom att detta är MIN blogg så skriver jag VAD jag vill och du som läser får säga vad du vill! OCH jag är inte ute efter att du ska tycka synd om mig.

Jag känner mig ensam, känns som att man har tappat ALLT på bara några månader. MEN det kan ju även vara så att  jag är känsligare än vanligt.Eller ok så det! Och det är också att jag på senare tid har börjat funderat över alla i min närhet. Och speciellt dom man har tappat bort. Och det som jag befarar är att det förmodligen beror på att jag ska ha barn och det klassas inte som ung nå mer och kan vara ute och flänga runt! MEN kom i håg att detta är MINA funderingar!

Jag är så fruktansvärt rädd och blir så himla ledsen när jag tänker på att det känns att jag börjar förlora min ALLRA bästa kompis Åsa. Hon som jag har haft med mig i vårt och torrt i snart 8 år.!  OCH JA! jag vet att det är delvis mitt eget fel och det är just det som jag blir så fruktansvärt ARG och ledsen över ! Att JAG inte har gjort nåt åt det. Men det kan bero även på att det händer SÅ mycket i min kropp och knopp.. Och sen att hon har skaffat sig ett liv med pojkvän. Jag hade det så bra förut när hon levde själv och då jag fick ha henne för mig själv. OCH jag vet att jag blev bortskämd med detta. (men jag vägrar slänga bort hennes tandborste hemma.! för varje gång jag tar min egen tandborste så tänker jag tillbaka på våra år som är FYLLT med många härliga minnen. ! Min älskade Åsa! Faan nu kommer mina tårar rullandes ner för mina kinder.

Tack för mig!




V17+1

N är man i V 17+1 som det så fint heter..Och vi har äntligen fått tiden till glukosbelastningen!!!! ÄNTLIGEN! Har väntat i många veckor efter det. Men nu när jag väl fick kallelsen så blev jag nervös. Jag är ju så stickrädd!! Och speciellt stick i fingret! Jag skulle även dricka en sockerlösning och den ska då verka i 2 tim! Så finns det någon vill vill spendera 2 ½ timme med mig på sjukan?!?! Så säg till.. Systern som svarade( jag ringde och ändrade tiden ) tipsade mg om att ta med nån eller ta med en bok eller nåt liknande. Men ingen mat!! Jag kommer bokstavligen dö av svält. Får ju inte äta nåt på 10 tim före undersökningen. Suck..

NU fick jag tag på mn tid för UL! Dom sa att dom hade skickat ut papperet den 16 JUNI! Nej jag har då inte fått nåt sa jag! Men nu har jag tiden här. Men det är Tre veckor kvar!! Suck! Men äntligen så vet jag iaf. Och det blir på våran semester så det är ju super..

Jo just ja jag var ju på cirkus i går =) Åhh vad mysigt det var.. Har inte varit på cirkus sen Julia var tre år. Och det är 4 år sedan. Men det var så himla kul iaf..Ska visa lite bilder.

nej nu måste jag sno på. Ska vara på banken kl.10. Suck!



Ja just ja.Jag glömde ju säga att jag fick ÄRAN att köra fram och tillbaka till hedemora i en av taxibilarna i måndags =) Det var häftigt tyckte jag..Men det kanske inte ni tycker MEN  jag =) hihi



Min fina söta Julia som nu har blivit 7 år! Här är vi på logopeden i måndags



Lukas och Alicia på Cirkusen



haha kossor hade dom å. Men det är iaf första gången som jag ser på en cirkus =)

nej nu måste jag sno på.

sen är det jobb 13-22.30

hejhej

RSS 2.0