Dan före dan =)

I morgon gäller det =) Bye Bye Sverige på en vecka. =)!

Hela sängen är full med saker som jag har lagt fram både till mig och Lars som vi ska kolla igenom i kväll när jag har kommit hem från jobbet dvs efter 22. På köksbordet ligger all dom där viktiga sakerna,pass pengar biljetterna mm.

I dag har jag varit hos frissan och klyppt mig och sen en vända till apoteket. Har köpt mig såna där "armband" mot illamående. OCH tro det eller ej DET FUNKAR! Jag kände för en stund sen att illamåendet kom krypande,satte snabbt på mig dom och vips så var det borta. Magiskt =)

Nej nu börjar jag snart.hejhej


Måndag= Löning och fotografering

I dag är det måndag och dom tre dagarna som man hade ledig är för evigt förbi,varför ska det gå så himla fort jämt för. Men ju fortare det går desto nämare onsdag kommer vi =)

I dag vaknade jag vid 9. Skönt med sovmorgon.  Kom hem från jobbet vid 23.10. En arbetsdag som var så himla långtråkig. Hade typ inget att göra. Sitter mest av tiden känns det som.

MEN i dag så är det som sagt måndag och Michaela med barn har precis lämnat mig, dom har varit här i drygt 2 timmar. Jag har tagit en massa kort på svea och några på Tyra.(Hon tröttnade på engång)  fick en hel del bra kort tycker jag. ska visa er några senare i inlägget.

Och nu väntar tvätten på mig i maskin att få bli upphängd. Kläder som jag har tvättat upp som sen ska ner i resväskan =) ska även starta en till med mörk tvätt. Sen vid 14.50 så ska jag möta Lars vid Vc Britsarvet för idag så ska vi på den riktiga inskrivningen med PROV TAGNING och allt! Huuuuuua jag som är så stickrädd!!

SEN efter det så blir det jobb mellan 16.30-24.

Ja just ja ska komma i håg att ringa snobben för att se om dom ha en klipptid i morgon. MÅSTE göra det innan onsdag.

Nej nu har jag mycket att stå i.

Tjingeling!

P.S Lars har INTE friat =( Vem det nu var som hade skrivit det .D.S



"Min" vackra Svea =)





Finaste Flickor..



En sovande Svea och en trött Tyra

Nej nu ska jag göra lite mer nytta än att sitta här och blogga =)


Glad

Tänk vad glad man kan bli över en fråga. =) Så glad att man blir alledes sprallig av längtan

Nu till Filmen Sex and the City- The Movie. JÄKLAR vilken bra film, Tårarna kom MASSOR av gånger. Och känslig som man är så kom tårarna så lätt,för det minsta lilla. Men klart en HELT fantastisk film =) Du som ej har sett den.SE den.

Jag var ju aldrig nån stortittare av avsnitten på tv,så jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka.

Nu är jag äntligen ledig i några dagar,ska bli såå skönt. I dag blir det lungt. Sitter just nu å väntar på kusin vitamin,ska med henne och handla,sen ska hon sola så då tar jag hand om lillskruttan Svea. MYS. 

I morgon blir det middag i Borlänge och på lördag så ska vi först åka till Forex i Gävle för att hämta ut lite Lira,sen är det kalas i vika =) Och söndag är det jobb, 15-23. SEn är det bara 3 dagar kvar tills vi ska åka till varmare bräddgrader=)

Nej nu måste jag klä på mig och hänga upp tvätten.

Tjao


Klicka för att stänga bilden


Så där ja

Så var denna helg äntligen över =) Tråkit tycker du kanske med för mig menas det att jag snart ska få vara ledig. Jobbar nu mån,tis,ons.sen är jag ledig i 3 dagar.jobbar sen söndag måndag och tisdag,MEN SEN åker vi till Turkiet =) JIIIIHAAAA!

Helgen gick bra. Var väldigt lungt i alla städer. Men jag var trött som en tok men jag överlevde. Och nu är det över. Längtar tills nästa helg. Fredag så ska vi på middag hos Elin och Martin och självklart meja =) Ska bli kul  =) Sen på lördag så är det 30 års fest i Österbo. Fredrik (Lars Bror ) ska ha 30 års fest. Det ska blir skoj,men som sagt så är jag chafför =) och det är jag mer än gärna.

Nu ska jag äta frukost och kolla på våra bästa år och sen hänga lite tvätt och laga matlåda. Sen ska jag antingen cykla eller gå till jobbet.

Bjuder på en bild bara från jobbet.

hejhej




Min söta Arbetskompis Madde




Tyra 3 År

Ja i går så var vi till Gopa på 3 års kalas. Är egentligen bjudna tills på söndag men då jobbar ju jag. Suck. Så vi åkte dit i går ist =)

Gott fika som vanligt =)

Så här kommer det lite kort från gårdagen,kort som är från min nya kamera =) Är så jäkla nöjd med mitt köp så du anar inte.



Den stora 3 åringen



Söta goa Tyra



Lilla goa Fina Svea



Min Vackra Kusin och världens bästa Mamma som fixar med ALLT!



Lite fika kort



Min efterlängtade negerboll. Som BARA jag fick =)

Efter vägen från Gopa,nästan ute vid korningen vid stora vägen så fick vi syn på en älg =) Åhh det var kul. Lars satt å lockade på han genom bilen.Det kändes som om vi var på Älgzafari =) haha..



Sen när vi hade kommit hem och släppt av mina päron så skulle jag å Lars åka till Ingarvet och kolla på en present till min svåger Fredrik. Då såh vi en kraftig rök och möttes av en bilbrand nere vid husen i varggården. Skrämmande.



Den lilla bilen brevid den blåa brann. Jättenära huset å allt.

Nej nu ska jag äta frulle å sen ska jag ner på stan en vända.

Ha en bra helg själv ska jag jobba

Bra Kund

Med häpnad så hade jag fått ett påminnelse från ett företag som säljer underkläder. En påminnelse om att jag inte hade betalat räkningen!?!?!?! Jag är VÄLDIGT noga med mina räkningar, så jag tyckte detta var väldigt olustigt.Gick in och kollade på mina kontohändelser och ja där låg räkningen som jag hade betalat förra månaden.!?! Ringde genast upp dom och dom såg att pengarna hade kommit in men det var en räkning som inte var betald ändå! MEN sa jag,jag lovar jag har betalat alla mina räkningar som jag får av er. Till svar fick jag att det kanske var en sändning som inte har kommit fram till dig,och jag ser att du har betalt in varenda gång och att du är en trogen Kund så jag tar bort det där! =)

Alltså FAN vad snällt.. Bra och trogen kund det lät ju bra. =) det är jag det. haha.

Eller Lars kanske man ska säga för det är hans kallingar som kommer därifrån.Har haft sändningar där i från sen jag bodde hemma då Elin bodde i gävle och hade som extrajobb att ringa och trycka på folk sånt. Men Lars tyckte dom var väldigt bra och tycker det fortfarande så vi har behållt dom.

Som sagt en Trogen kund det är grejer det.Inte ofta man hör sånt =)

Så tack Provea =)

www.provea.com

Nej nu åter till dammsugaren =(

En ny kamera



En sån här jag jag köpt i dag! Är VÄLDIGT nööjd med mitt köp. Vi har ju en systemkamera men den vill vi inte ha med oss till Turkiet,och min gamla lilla kamera som jag har haft sen 2005 är INGE bra. Blir dårliga bilder med den. Så jag slog till i dag och hoppas Lars också tycker om den. =)

Nej nu måste jag sätta i gång med städningen.

Ett till inlägg?!?!?!

Tack för alla Grattis hälsningar =) Blir så rörd. =)

Ja alla i familjen har tagit det här med lycka. Blir så himla glad =) Detta kommer blir bra.

Mår bra gör jag å. Men illamåendet kommer krypande när jag är hungrig och när jag börjar bli trött... Så jobba sent är inte riktigt min grej änsålänge, men jag hoppas det släpper för jobba måste jag ju göra..

Annars mår jag oförskämt bra.

Jaha nog om mig =)

I går så var jag över till grannkommun och hälsade på Elin och Meja. Hade en mysig stund som vanligt med kladdkaka =) Så mummig =) Elin hon kan verkligen baka hon.

Jahapp i dag så jag jag jobba 15-23 sen är jag äntligen ledig i morgon,ska bli skönt. Då ska vi ut till lilla Tyra på kalas. sen ska jag jobba fre lör sön mån tis ons. SEN är jag ledig tors fre lör men jobbar däremot söndag frivilligt. sen är det bara måndag och tisdag kvar sen ska vi ÅKA FLYGPLAN =)

Whiiiha!

Nej nu ska jag äta frukost/lunch.. "Vi" börjar bli hungriga..hihi. Jag inte riktigt förstå att vi ska ha bebis..

Här kommer de lite kort med.

Hejhej



Beviset på bebis=)



Sveriges GOASTE Meja =)



Goa elin med Sin Goa dotter

Tack å hej

Mitt 2009

20 Feb = Jag klarar mitt körkort =)

22 April = Vi plussade =)

7 Maj = Träffade barnmorskan för första gången =) Men bara kostråd denna gång

9 Maj = Vi berättade för våran familj om att vi ska ha en liten Bebis =) =)

12 Maj = Vi går in i V 10

25 Maj = Besök på mvc igen =)

27 Maj = Vi sticker 1 vecka till turkiet =) Ska bli sååå skönt.

16 Augusti =10 år i hop =)

14 dec = Runt den tiden ska den lill* titta ut =)

Vi är sååå lyckliga och glada! Äntligen är det VÅRAN tur =)

Tjingeling

2009

2009 är MITT år =) hihi

Återkommer sen om varför

RSS 2.0