Det är tidigt!

Oj jag är verkligen ingen morgon människa.! Det ska gudarna veta. Hoppas det vänder sen när bebisen kommer, eller jag har ju inget val :) haha..

sitter här i brist på ork att göra sig i ordning för jobb. MEN jag har ju nåt att se framemot i dag, nämligen IKEA! Lars och jag ska åka dit och handla byrå och annat krafs som behövs :) Änligen så ska hallen göras om ! Som jag har väntat och tjatat.

Så som sagt i dag blir det jobb 7.30-15 hem sen åka dit.

Imorgon så är jag ledig OCH ska till BM :) Ännu roligare om man bortser från stick i fingret,FAST jag börjar blir duktig.

sen ledig även på torsdag, MEN jobbar fre, lör, sön!

Men det är bara att gilla läget.

Nej nu är det dax att göra sig i ordning för jobb.

Ha en bra dag :)


Onsdag

I dag ringde min pappa och väckte mig och sa att IKEA ska bygga i Borlänge =) Huuuuur härligt är inte det. ??!!
Om vi frågar Lars så får man ett annat svar,fast han däremot kanske skulle blir glad över att slippa allt tjat om att åka dit. Då kan man ju göra det själv  =) Räcker ju med att jag håller på å tjatar just nu denna vecka om att åka dit på lördag och köpa lite förvaringsmöbler, haha.

I lördags så var jag på fest hemma hos Helene. HUR KUL SOM HELST! Men jag gav upp vid 12, skulle upp å jobba på söndagen. Men var väldigt nöjd med kvällen när jag gick därifrån =) Ska bjuda på någon bild sen.


Idag blir det jobb 13-21.

nej nu ska jag ladda upp lite kort sen blir det Våra bästa år och sen laga lunch / middag.




Mina arbetskolleger. fr,Vä Ingela, Helene (vid behovpersonal) och Andreas.



Tokarna Carina och Jessica



Och Våran mörka blondin Madde =) haha





Helene och Jessica



En trött och lite smått frusen Maria



Andreas som känner på min sparkande mage och sen en halv Ingela



Lilla Oscar kom han med =)

nej nu orkar jag inge mer. Ska kolla klart på tv sen göra mat.


Nya gardiner

Alltså jag vet inte om detta är nåt för mig,bloggandet. ÄR så jävla kass på det!
Så vi får se hur länge jag orkar ha detta på mitt samvete, att veta att jag MÅSTE uppdatera hela tiden.

Nog om det.Allt rullar på som vanligt. Ont pga foglossningar men jag kämpar på tappert. Jobbar fortfarande 100 % och har även tänkt göra det ett tag till. Ska även försöka få havenskapspenning. FÖRSÖKA kan man ju alltid. tänkte isåfall bara ansöka om 25 % eller 50 %.

Återkommer


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagen efter!

Det var Lars som kom hem i går när jag skrev här uppe att jag skulle återkomma. Tanken var att jag skulle skriva igen en liten stund efter,men det blidde inte så. Jag passade på när han klev innanför dörren att rycka tag i han för att få lite hjälp. Före innan han kom hem så försökte jag själv,men när jag satte upp första benet på stolen så insåg jag att det INTE skulle gå. Skulle förmodligen få såna smärtor i dom nedre delarna av magen, och sen om jag väl tog mig upp på stolen så skullejag nog inte ta mig ner utan att grina. Men Lars ställe så klart upp och hjälpte mig. Så nu har jag skiftat om lite här hemma med gardiner. Köpte nya i vardagsrummet (som jag inte är riktigt nöjd med) och satte dom mörklila som jag hade i V-rummet i köket. Mycket bättre =)

Och nu kommer det roliga :)
Vi var ner på Babyproffsen och köpte oss en bilbarnstol. Så himla skönt att en av 2 saker är inköpta som skulle köpas in. Vi har ju en sån himla tur att vi har syskon som har saker efter sina barn som vi får låna :) Och mamma köpte en alledes ny vit spjälsäng till Julia när hon föddes som mamma hade hemma hos oss,så den ska vi ha nu. Passar nog perfekt i hop med våran sängram. Så det ända som är kvar nu som är det stora köpet är vagn :) Och guuud vad jag längtar tills man får hem den för att pyssla lite.. Eller mest längtar jag ju tills man får gå ut och gå med vårat barn i den ute i knarrande snö :)

Denna helg är det min jobbhelg. Lite si och så känner jag. Har tröttnat på att jobba helger då när Lars är ledig och man kan göra saker, men men så är det. har ju haft det så här i mer än 4 år nu så nån helg till kan jag stå ut innan det är dax att gå hem och bara vara. Har tänkt att ge upp 3-4 v innan det är dax. Så man får komma hem och landa lite och bara ta det lungt.
På lördag så ska jag även på fest, hemma hos min gamla kollega Helené. Ska bli skoj. Jag ska sitta och kolla på när dom andra blir berusade.haha.

MEN i dag är jag iaf ledig och jag tänkte fira det genom att åka till Kupolen för att försöka hitta nå skor åt mig. Alledes själv för det finns nog ingen som kan i dag.

Nej gott folk, nu har ni fått nåt att läsa igen.

Kram!




Uträkning utgår från dagens datum: Fre 18 sep 2009.
Din graviditet startade Mån 23 mar 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Mån 6 apr 2009 (ägglossningen).

 

Du är på dag 180 av 280. (64,3%).
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 4 fulla dagar (v25+4).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 27 dec 2009
Du har 100 dagar kvar till beräknad förlossning.






En sån här bilstol vart det, med basenhet till.



















Framgång!

Uträkning utgår från dagens datum: Mån 7 sep 2009.
Din graviditet startade Mån 23 mar 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Mån 6 apr 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 169 av 280. (60,4%).
Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 0 fulla dagar (v24+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 27 dec 2009
Du har 111 dagar kvar till beräknad förlossning.


Det går frammåt=)

Torsdag

 I dag så har jag äntligen gjort klart det sista med mormor´s papper som skulle in till Falu Kommun! SKÖNT! Det är inte bara att vara godman här inte! SÅ MYCKET RUNT OM!

När jag ändå var på stan så gick jag så klart runt och spande efter nåt litet till bebisen. :) Köpte två bodysar och ett par byxor. hehe. Man kan ju inte låta bli. Lådorna kommer vara överfulla innan detta är klart.

Lunchade med pappa min medans man kan. Kul att umgås bara med han ibland. Och det passade ju bra precis när jag ringde,för han hade inga körningar just då. :)

Var även in till Vienna för att prata med min Kusin Anna som jobbar där,jag skulle kolla om dom sålde ammningsbehåar där för dom som har lite större byst. OCH som pricken över i:et så hade hon haft en säljare där innan jag kom och då hade hon tänkt på mig,att jag förmodligen skulle vilja ha (jag hade inte sagt eller nämt något) en sån och då hade hon beställt hem! Vad GLAD jag blev :) Gulliga Anna! Då slapp jag oroa mig för att köpa över nätet. Så hon skulle bara höra av sig när dom kom.

Var även ut till Michaela en vända för att hämta min pappkasse med tidningar som Johanna hade lämnat av där :) Tack Johanna för ALLA tidningar :) nu har jag nåt att läsa. 

Jaha tvättmaskinen snurrar även i kväll och Lars är med Nicke och kör cross och jag ska ta och lägga mig i soffan och glo på tv:n och i tidningar :)

Ja just ja. Glömde ju säga att BM besöket i går gick hur bra som helst. Fast jag gick själv. Lars kunde inte i går, så jag gick dit själv. Allt såg jättebra ut. Blodvärden,blodsocker,blodtryck,hjärtljuden =) 156 slag i min. :) Och magen kändes bra även sa hon. Slipper äta dom där nedrans järntabletterna. :) 


Bjuder på en bild!



V 24 (!!!) Taget i dag 090903.. Hur ska deta sluta !?!?!


kalas * 2

Sen sist som jag skrev så har det inte hänt så himla mycket..

Har blivit sjukskriven 25 % i 2 veckor för att se hur det går. Dvs jag får kortare arbetspass.

Och sen har vi gått in i V 23+2 i dag. Fast jag säger 24. =) det går frammåt =)

Var på kalas i helgen. 2 St efter varann på söndagen. Mormor fyllde 89 år i fredags så då var vi till henne och kalasade lite. Sen var det Lukas tur eftersom "lilla" grodan fyllde 3 år i onsdags! Fasiken vad tiden går fort! Det är ju skrämmande. Tänkte bjuda på nåt kort därifrån, från båda kalasen.

I måndags så var Meja och Elin här hemma hos oss och hälsade på =) Och hon sat sen och sa la la la la la till Lars =) Försökte få henne att säga Ia med det gick inte. Attans. Och Meja blir ju 1 år snart! Och ska blir storasyster i Mars =) Guud vad kul det kommer bli med alla dessa bebisar. Att 2 av mina kompisar ska ha nästan samtidigt som oss.. Det är ju perfekt! Då har man ju nån man umgås med.

I dag blir det ett besök hos BM. STICK I FINGERT ÄVEN! JAG VILL INTE!! Men det är bara att bita i hop. Man får ju sen höra på hjärtljuden iaf =)

Nej lite kort var det ju, ska ta och ladda upp några









En suddig bild på 3 åringen som började genast leka med bilarna som han fick av oss =)


Paketöppning



Lite bus med Åsa klämdes in efter fikat =)



Och lite Bussåkning =) haha. Och ALLA skulle ha nåt på huvet tyckte Lutte



HAHA då menar jag ALLA!



Och slutligen ett kort på SÖTA Meja!

Nej nu måste jag göra mig i ordning för att sen åka till BM..

hejdå


RSS 2.0