Onsdag och 35+2

Nu är det verkligen INTE lång tid kvar. Tror både jag och Lars börjar bli lite smått nervösa. Spännande!

Onsdag i dag och jag är leeedig =) Tycker om lediga dagar. Och som krydda på moset så är det löning i dag. Ska ner på stan och fixa 1 eller 2 julklappar. Helst alla men det kommer jag verkligen inte orka med. Blir så himla trött efter bara en liten stund med att gå. Och ont i ryggen får jag med, så jag ger upp. Jag och Lars var till kupolen i måndags och hör och häpna så var jag bara in på 2 affärer sen ville jag gå tillbaka till bilen. INTE likt mig. Så vi får väl se hur länge jag härdar ut i dag,OM jag kommer så långt.

Min lilla mormor mår inte heller så bra. Usch. Hon ligger inlagd på Lasarusket och kommer kanske inte hem nå mer,blir nog ett ålderdomhem. Hon har blivit så skrymplig och gaggig,men det hör väl till hennes ålder som är 89 år. Lilla mormor!

Jobbar denna vecka och mina 3 dagar nästa vecka SEN ger jag nog upp. Är ju schemalagd v 50 men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med dom. Får fundera denna vecka. Men det lutar mot att inte jobba.

ja nu har ni fått lite uppdatering, ska även lägga upp nåt kort men jag sitter i sängen och batteriet kommer dö snart så det är bästa att jag spar detta förstsen måste jag ju även lägga över korten från båda kameran.

Tjingeling!


V 35!



Uträkning utgår från dagens datum: Mån 16 nov 2009.
Din graviditet startade Mån 23 mar 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Mån 6 apr 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 239 av 280. (85,4%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 0 fulla dagar (v34+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 27 dec 2009
Du har 41 dagar kvar till beräknad förlossning.



Shit nu är det 5 veckor kvar till v 40 =) Men jag hoppas att vi har 6 veckor kvar för då är vi inne i Januari =)

Fredag 13:de

I dag är det bäst att man passar sig! Otursdagen i all ära!  Men jag brukar aldrig känna av en sån här dag. Jag har aldrig otur. haha..

I dag är jag ledig,och det uppskattas mycket.
För i DAG ska jag beställa våran vagn. Lars sa i förrgår att det kanske måste göras snart för vi har ju BARA 6 veckor (vi hoppas på 7 för då är vi inne i Januari) kvar och det går fort. Så jag var ner till Babyproffsen i går och snackade lite med dom,och det visade sig att man får vänta på sittdelen fram till v 50 eller 51. Meen det gör ju inget om det skulle vara så att det dröjer in i v 52 eller 53. Vi ska ju inte gå ut och gå det första vi gör när bebisen kommer ut. Så vi stressar inte upp oss för någon vagn. Allt det andra viktiga är ju klart, bilstol så vi kommer hem och kläder så pyret har nåt att ha på sig. Ja och självklart en massa mer. =) Så det så :P


Och sen i dag så ska jag på möte hemma hos min mormor! Doktorn ska dit och kolla upp henne. Hon mår inte riktigt bra. Och eftersom att jag är hennes godman så ska jag närvara. 
 
Och sen ska jag i väg och panta pappkassen som står i hallen som är full med flaskor.  Drygt!

Ja just ja NU har vi äntligen fått en spegel i hallen! Så nu kan man kolla hur man ser ut innan man går ut. SKÖNT! Mina goa svärisar var till IKEA i går och köpte då med sig en spegel hem som vi har väntat på. JiiiiHOOO!

Var till BM i går och allt såg som vanligt bra ut. Lämnade dock inte nå kiss eller blodprov denna gång men växtkurvan och blodtryck såg jättefint ut.
Och JA det märks att man inte har så långt kvar nu. Orkar inte lika mycket nå mer. Och sen blir det ju inte bättre att man har foglossning. Så nätterna är en jävlig tid för mig. Nästan så man gråter VARJE gång man ska kliva upp eller vända på sig! Känns som att HELA underlivet ska rasa samman och ramla av! Såna smärtor så du anar inte. Men jag kanske bli liiiite härdad till denna lilla krabat ska ut.

Jan följde med mig i går till BM och blev JÄTTE förvånad över att man kan höra på pyrets hjärta med en apparat! Han satt bara å gapade. HAHA. MEN det låter ju som att du har en häst där inne blev hans ord. HAHA.

nej nu blir det frulle och sen ska jag sätta fart med allt annat.

Ha en bra helg. det ska inte jag ha för jag ska jobba! men efter denna helg så har jag bara 1 kvar :)






Stockholm

Helgen som var så var jag jag och mina arbetskollegor i Stockholm mellan fredag och lördag, och hade det bra och blev bortskämda av chefen! Så härligt så =)

Bodde på ett fint hotell och åkte taxi, och drack och åt goooood mat =)


Hanne på tåget ner. blev bortskämda med 1:a klass + frulle på tåget =)



Carina och Hanne



Madde



Rummet-kolla in belysningen. Man kunde ändra färg och form! Häärligt värre :)



Madde på Ice Bar :) Hur coolt som helst. 5 grader där inne och allt var gjort av is.. Isbord,isbar.isglas m.m.

 
Carina,Andreas,Jessica och jag. Kan säga att jag har en vinterjacka på mig under denna "rock" så ni inte tror att jag har gått upp JÄTTE mycket i vikt.



Isglasen som är staplade på varann.

Var hem igen vid 17.00 på lördagen. Kl 18.00 så var vi bjudna hem till "faster" Lena och farbror rolf på mat. Våra (jag och Jan) kusiner med resp.+barn var även där så det var fullt ös :) God mat och kul att umgås med dom. Händer ju inte så ofta och det är så synd,fast vi alla bor nära varann.



Kusin Fredrik och hans fru Matilda och sen kusin Anna,några i familjen Hedberg :)

Ja och på söndagen så var jag och Lars på stan först och sen hem till hans pappa och firade han en vända och sen hem till min pappa :) Och sen var heeela helgen över! Suck! Vad fort det går.

Denna vecka så har jag min jobbhelg. Näst sista jobbhelgen. Gud vad skönt. Kommer jobba i ca 3 ½ vecka till har jag tänkt. Sen ger jag upp.

Nej nu har jag precis tagit ut min cocoskladdkaka ur ugnen och ska smaka lite av den :) Får passa på innan Lars kommer hem och käkar upp den. haha











RSS 2.0