Jacka

NU äntligen har jag köpt mig en jacka SOM GÅR ÖVER MAGEN!
Så himla skönt! Så nu slipper jag frysa i en fleecejacka nå mer. Det var mitt bästa köp i går. Nu vill jag bara ha en fin mössa och vantar till så är jag nöjd :)

Var som sagt till kupolen i går och hittade även en lila skjorta och ett par jeanstights (stavning??) Minus med byxorna är att jag måsta ha dom under magen. inte så skönt men jag kan ju faktiskt inte springa runt i mysbyxor (mammabyxor) heela tiden. Så Lars blev nöjd för jag tror att han var lite nervös över vad jag skulle ha på mig i kyrkan på lördag när vi ska dit och träffa hans familj på hans mammas sida. Det är ljuständning där för dom som har gått bort,och i går var det 1 år sen älskade Alice (Lars Mormor) gick bort. Men nu behöver han inte oroa sig för det =) haha.
Men jag ska ju även ner till stockholm nästa fredag med jobbet,OCH det längtar jag till som en toooook! Bo på hotell, åka och se hur taxi Stockholm har i sin växel, fri tid för att göra vad man vill, äta middag ute och bara vara :) Ett bra avslut för mig och Carina som snart ska gå hem :)

Shit nu är det inte så himla långt kvar innan man ska packa bb väskan.
Var till BM i går och allt var så himla bra. Prover och med bebisen. 148 slag i minuten var det denna gång :)

Men jag läste på deras anslagstavla innan jag fick komma in och såg där ett meddelade från bb avdelningen att endast pappan till barnet, INTE ens syskon får komma in på avdelningen pga svinsjukan! Dom dom avrådde stark att även familj och släkt och kompisar skulle komma och hälsa på ( där nere vid sofforna) pga av smittrisken till den lilla nyfödda bebisen som knappt har nåt immunförsvar.
Jag och Lars har pratat lite om det där, och vi får se hur vi vill ha det när allt väl är klart. Tror inte att jag vill att jag vill ha nå besök där uppe mer än dom närmaste av familjen, dvs våra mammor och pappor och syskon.
Det är nog skönare att träffas hemma i lugn och ro när allt har lagt sig, och vi har kommit in i allt. MEN som sagt vi får se. Jag och Lars säger till sen hur vi vill ha det.

För det värsta jag vet är folk som rusan till BB så fort bebisen har tittat ut. Jag har inte varit på bb sen Lukas kom 06. Och det har föds många barn efter den lilla krabaten som jag känner, men jag håller mig undan för jag tycker familjen går först.

SÅ KÄNNER JAG IAF :)

Nej men vad händer i dag då,

Jooooo Lukas ringde just och berättade att han ville komma till Herrhagen han! Och leka! haha..Maaaaria säger han nu, INTE Ia nå mer. Tycker jag är lite synd för det har jag jämt hetat i hans ögon men nu börjar han bli så stor och så himla duktig på att prata så det får bli Maria.

Känner mig sugen på att åka till Kupolen i dag igen. Känner mig inte riktigt nöjd i går när jag åkte hem, bara för att jag inte orkade nå mer. 3 affärer var vi in i. Sen var det stopp kände jag med ryggen.

Och sen i kväll blir det FREDAGSMYYYYYS! hehe. Är så grymt sugen på chips. haha.

Ja just ja. Nu börjar jag känna mig klar snart med allt som ska fixas till Pyret.

Det som återstår är:

Vagn
nåt mer klädesplagg-men det är inte många.
hygienartiklar dvs blöjor och salver och sånt.

Ja det är det som jag kommer på.
Allt annat är redan klart eller ska fixas när Pyret har tittat ut. Skötplats har vi lite mer is i magen om. Och det gör ju inget om det inte är klart innan Pyret är ute. Vi vill ju helst ha en frontmatartvättmaskin, och än har inte en sån "dykt" upp till ett bra pris :)

Men nu är färgerna bestämda till Vagnen som vi ska beställd i November.

Till Liggen blir det Brown Check
Och till Sittdelen blir det Silver check.

Jiiiha vad bra det blir :)

Nej nu måste jag klä på mig innan Lukas och Sofie kommer.

Ha en bra helg!



En HELT vanlig dag

v 32.

trött

KÄR

pirrig i magen

längtar

svårt med andetagen i bland,pga av trycket uppåt=DRYGT

Vill NU

humörsvängningar

jämt kissnördig











Det går frammåt!

Uträkning utgår från dagens datum: Tors 22 okt 2009.
Din graviditet startade Mån 23 mar 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Mån 6 apr 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 214 av 280. (76,4%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 3 fulla dagar (v30+3).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 27 dec 2009
Du har 66 dagar kvar till beräknad förlossning.


Söndag

I dag sker det =) IDAG kommer äntligen Lars hem,min man. Har längtat som en tooook!

Det kanske var därför som jag sov så bra i natt ( ja bortsett från alla toabesök ), bara för att jag vet att det var sista natten ensam.

I dag blir det jobb mellan 12-20.30. INGE kul om du fråga mig. Det är det segaste passet någonsin. Menmen nångång tar ju dagen slut.

I morgon så kommer nissen från trygg Hansa hit och ska prata barnförsäkringar! SUCK! Men lyssna kan man ju alltid göra.  OCH på fredag så är det ett besök hos BM igen =) Jiiha..Och sen är det helg igen. dagarna där i mellan kan man väl hoppa över tycker jag.hehe

Nej nu ska jag äta lite frulle och fixa lite här hemma innan det är dax att åka till jöbbe. Ja just ja Maria kom i håg avfettning till bilen, för din sambo ska byta däck på din bil senare i dag =) Har jag inte den bästa så säg!

Ha en bra söndag.

Spruta

Jag har gjort det! Jag tog den! Grattis till mig själv att jag klarade det UTAN tårar!

Men jag har 2 (!!) sprutor kvar. MEN jag som är så grymt stickrädd kan säga att det kändes inte ett dugg.Dom har en sån himla tunn nål att tom stick i fingret känns mer!! :)

Tror jag börjar bli lite sjuk jag med. Kände av före innan jag tog sprutan att halsen killades lite. Och det gör den fortfarande och ont i huvet har jag.

Pratade med Lars för ett tag sen och han hade vaknat i morse och kunde inte svälja och kände sig tung i kroppen. Och nu efter en dag i skogen så var kroppen het som en kamin MEN NEJ HAN VAR INTE SJUK SA HAN! Så säger han bara för att han vill vara med i morgon och på söndag på älgjakten! SUCK!

I dag så blev det visst soptippen+ kemtvätten med båda köksmattorna.

Så jag passade även på att ringa våran bovärd och klaga på köksmattan. Den var ju förstörd när vi flyttade in 05 och nu när jag fick bort alla möbler i köket så såg det inte klokt ut! Och till våren 10 så har det gått 10 år sedan sen dom la in mattan så besiktningsmannen ska komma hit och kolla och bedömma om vi inte kan få den utbytt redan nu!  HOPPAS! =)

Så mamma var här och hjälpte mig och grovskura golvet med en maskin hon hade. Såå skönt. Så nu ska jag bara dammsuga av dom övriga golven och torka, så är det städat igen.

Nej nu ska jag snart åka ( jaaa jag vill inte gå i regnet) bort till Jan ( till fritidsgården) och käka mat med han :)


FAN!

Det är fan inte sant!

Jag hade skrivit ett långt inlägg! Och vad fan händer inte då! Jooooo jag kommer åt en knapp och allt var borta igen!

jag vägrar skriva om det.

Ville bara säga att första natten utan Lars brevid mig i sängen gick bra förutom en mardröm vid 05.00 tiden.

I dag är det ju så tråkigt väder ute,och jag som skulle köra i väg lite saker upp till soptippen och skulle då även passa på att köra i väg köksmattan på kemtvätt.

Men jag är mest sugen på att åka till kupolen och shoppa lite. hehe.

Vi får väl se hur denna dag slutar då, 1 sak vet jag då iaf och det är ensam i våran stora säng på kvällen.


Minnen :)



Daniel Hall- taget 05 vid slättabadet. Jan och nicke i bakgrunden



HAHA Englund som posar vid slättabadet 05



HAHA Jag och åsa lagade matlåda



haha om ni har några frågor angående detta kort så ta det med Åsa.



Alltså jag tror våran dator mest består av tokkort på Åsa =)
HAHA



matlagning igen. haha



Återträff på banken 05



party 06


Torsdag

I dag har ju som sagt Lars åkt i väg till sin morfar för att jaga älg.

Men jag började dagen med att ta en sovmorgon tills min mamma ringde och väckte mig.

Sen hade jag äran att bli utbjuden på lunch till Sågmyra, hem till min söta kusin Michaela. TACK ännu en gång för trevlig förmiddag stund.

Hem kom jag och en liten stund efter mig kom Lars hem från Vika där han hade varit med sin bror i dag och jagat. Och 1 älg vart det i dag. Så det var ju bra =)

Mat
Packning
Kramas
Pussas
Ångest
Släpp taget

Lars åkte

ÅSA KOM
Chokladpudding med vaniljcreme :)
Åsa Åkte hem

Jag sitter här och skriver

Min torsdag


Själv !

Det här med att vara själv, det suger verkligen RENT ut sagt!

För några dagar sen så kände jag att det skulle bli lite skönt att bara få vara ensam och rå om sig själv lite,men NU när jag är mitt upp i det så är det inge kul längre. Är inte van vid detta, jag vill ha min älskade man hemma. Han som jag har haft vid min sida i mer än 10 år! Fasten jag vet att så här är det varje år så vänjer jag mig aldrig. Men iofs så är det bara vid älgjakten som vi är i från varann. Eller ja det kan ju självklart ske nångång mer på året men inte i lika många dagar på raken..

JAG KOMMER NOG ALDRIG VÄNJA MIG,SÅ ÄR DET BARA!

Ja nog om det för det blir inge bättre, han kommer inte hem bara för det.

Här rullar det på som vanligt. Jobbar fortfarande heltid och har tänkt göra det ett tag till. Är idag i v 30 eller 29+3 som det så fint heter.
Slutspurten

Och det är nu som allt planerande kommer, inköp medmera =) Du vet det där roliga. Har nu varit 2 gånger till ikea på 2 veckor :) Och båda gångerna så har jag kommer hem med nåt till Pyret.

Det enda som är kvar att köpa, eller enda och enda, det är nästan bara småsaker. Saker till skötbordet (som vi ännu inte vet hur vi ska ha det riktigt ) och några klädesplagg till och sen det viktigaste VAGNEN =)  

Ang. skötbordet så ska vi antingen ha en frontmatare till tvättmaskin och ha skötbädden uppe på, det är den bästa lösningen, annars blir det på badkaret.  Vi har ju i dag en toppmatare till tvättmaskin. men det blir inge bra.  Så en ny maskin löser det =)

Åsa var här i början på veckan och då satt vi (jag åsa och Lars ) och kollade på kort på datorn. Kom då in på gamla kort sen några år sedan. Åhh herre guud vad vi skrattade och mindes. Så jag tänkte lägga upp nåt kort här så ni får se på några godningar. haha.


 


Jobbig natt

Godmorgon!

I natt så var det en sån där jobbig natt igen! Då man måste på toa hela tiden bara för att Pyret ligger vid blåsan och trycker. Sen vid 5.00 då jag var upp sista gången innan Lars skulle upp vid 6 så kunde jag verkligen inte somna om! Låg vaken i 1 timme, för när jag väl började känna att snart somnar jag ja vem vaknar inte då!! Joo Pyret, den ligger och har en sån hicka och passar då även på att sparka lite på sin mamma. Men egentligen så låg jag bara och njöt. Tycker det är så himla härligt, och nu är det också ännu roligare när Lars kan se och känna rörelserna =) Sååå Lycklig =)

I går så var Lars till Jula en vända med sin pappa medans jag jobbade, så jag sa till han att han skulle gå ner till Baby Proffsen och kolla på brown Check liggdelen som dom har uppställd där =) Så nu låter det som att vi ska ha den på liggdelen iaf =) JIIIIHA!! och kanske silver check på sitten. Blir nog att vi beställer i November =) men mycket kan hända med färgval innan det är klart =)  Längtar som en tooooook!

I dag blir det jobb 13-21. hinner inte göra så mycket före 13. Skulle egenligen ha varit och handlat lite.Men det får Lars göra. Ska iaf göra i ordning mat åt oss. Köttbullar och spagetti är jag sugen på i dag.




Uträkning utgår från dagens datum: Ons 7 okt 2009.

Din graviditet startade Mån 23 mar 2009.

Din menscykel är ca 28 dagar

Du blev gravid ungefär Mån 6 apr 2009 (ägglossningen).

Du är på dag 199 av 280. (71,1%).

Du är i vecka 29.

Du har gått 28 fulla veckor och 2 fulla dagar (v28+2).

Du är i 7:e kalendermånaden.

Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]

Du är i trimester tre.

Beräknat förlossningsdatum Sön 27 dec 2009

Du har 81 dagar kvar till beräknad förlossning.




Utmaning

Utmaning.....

Fick en utmaning, flera frågor men ett ord som svar!

*Var är din mobiltelefon?
Sängbordet 

*Var är din (o-)äkta hälft?

Jobbet

*Ditt hår? 
utsläppt (morgonfrilla) 

*Din mamma?

Sjukpensionär

*Din pappa?
TaxiChafför

*Det bästa du vet?
pyret

*Din dröm inatt?
Hemsk

*Din dröm/ditt mål?
Vara en bra mamma

*Rummet du är i?
Köket

*Din hobby?
Lite av varje

*Din skräck?

många

*Var vill du vara om 6 år?
lycklig

*Var var du igår kväll?
Jobbade

*Vad du inte är?
Pigg

*En sak du önskar dig?

en frisk bebis

*Var växte du upp?

Falun

*Det sista du gjorde?
drog på mig en tröja

*Dina kläder?
olika

*Din tv?
32 tum


*Ditt/dina husdjur
?
Fiskar

*Din dator?
Bärbar ACER

*Ditt humör?
lugn

*Saknar någon?

ja

*Din bil?
Toyota x 2

*Något du inte har på dig?
Strumpor

*Favoritaffär
?
många

*Din sommar?
 Bra

*Älskar någon?
flera

*Favoritfärg?
lila

*När skrattade du senast?
i går

*När grät du senast?
 Förr förra helgen

Oktober!

Oj det är redan oktober! Vad fort tiden går, men för oss gör det inget. Då kommer ju bebisen snart..

I dag är det en ledig dag för mig. Skönt. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska kanske rensa ut alla sommarskor i hallen och göra det fint där.  Men annars har jag ingen ide. Vill åka nånstans och shoppa men jag orkar inte. Men i kväll så kanske jag och Lars ska åka till kupolen och kolla om BP har en liggdel. Vi har inte riktigt bestämmt oss,men beställa vagn där ska vi INTE göra. Tycker inte om personalen där. Jag har hört att dom inte sköter leveranser och dyl. Tycker om Babyproffsen i falun. DOM är trevliga och vill verkligen få nåt sålt,medans dom i Blge för man alltid lov att fråga om hjälp.Dom kommer aldrig fram självmant och frågar.

Åhh det blev jättebra i hallen. Vi ska bara fixa en ny tavla att ha ovanför byrån och en spegel till andra väggen. En helfigursspegel. Men den vi tänkte ha var ju såklart slut på IKEA!. Men det får nog lov att bli en resa till dit och köpa. För jag tror den blir bäst.

I går så var jag till våran BM. Allt såg som vanligt jättebra ut,som alla dom andra gångerna som vi har varit där. MEN till min LYCKA så skulle hon inte sticka mig. Hon tyckte inte att det behövdes. Skönt för mig. MEN däremot så ska jag ju till Lasarettet nästa vecka och göra en till glukosbelastning, och där ska dom sticka mig 2 gånger! Och även sitta still i 2 timmar. Drygt som attans..
 
Ja just ja jag var ju även ner på stan i går efter BM och var då in på H&M och hittade 8 plagg på rean som jag köpte till pyret. För endast 237 kr. Vilket kap. Så jag gjorde i ordning i går ute i hallen med 2 lådor och vek ner dom där, men jag ska ju även senare tvätta upp allt,men det var ju så kul att klippa av alla lappar och göra i ordning. Ska nog åka upp till vinden och hämta ner alla kläder som jag har där uppe med. Som är inköpta men som jag la med vid alla dom saker som vi köpte på Ullared.
Mamma sa till mig i går att nu får jag inte handla nå mer så det finns kvar till hon som hon kan köpa. LUGN sa jag, Det finns mycket kvar som jag vill ha. HAHA


Nej nu börjar det kurra i magen, ska bli gott med frulle nu.

Ha en bra dag i kylan,för här är det bara 2 grader.



RSS 2.0