Godmorgon

Godmorgon mina läsare (om jag har några)

Här sitter jag i sängen med datorn i knät och är pigg. Har varit det sen Lars åkte vid 6.15. Men det är bra att jag är uppe redan så jag kan sova en stund sen på eftermiddagen, eftersom att jag ska jobba natt i dag.=( Suck. Känner inte alls för det just nu. Pga av Peace&Love festivalen.

undrar vad jag ska hitta på i dag då. Tror jag måste ner på stan en snabbis. Till banlen och fixa en sak. Jobbigt. Men sen vet jaginte så mycket mer.. Är också SÅ GRYMT sugen på Tahi mat. Sitter å tänker på deras Buffé så det riktigt kurrar i magen. Hoppas nån hör av sig och säger- Maria vill du åka lunch med mig i dag =) Då är min Fredag genast mycket bättre. =)

Skulle ha tvättat våra fönster i sovrummet å köket. Men kul att göra det när det är sol ute då. Men jag var ju till City Cross i Onsdags och köpte nya gardiner..( igen tycker Lars. Du har ju fullt i skåpet med gardiner säger han.HAHA man kan aldrig ha för mycket av gardiner tycker jag =) )

Men det där med att tvätta fönstren släpper jag en stund. Orkar inte riktigt nu.

Och sen har jag en undran!!! NÄR kommer TIDEN TILL UL!?!?!?!?! Jag blir tookig på denna väntan,! Du som redan har barn i falun hur länge fick du vänta innan tiden kom. Kommer du i håg det?!?!. Jag vill ju veta så man kan planera lite. För vi ska säkert dit när vi har semester. eftersom att vi ska jobba i 2 veckor sen ÄNTLIGEN lite semester igen =) 29-30-31-32 ska vi vara hemma. Och eftersom att Lars har lovat mig Ullared så ska vi bege oss dit med husvagnen. Tycker det är så härligt att sova i svärmor och svärfar´s hus på hjul..

Tillbaka till våran bebis i magen, vi är nu inne i V16+ 3. Jag tycker det går fort ja. Men det är kanske pga av att magen växer. Precis under tuttarna och ner till naveln är jag hård.. Tycker det är så härligt.  mera mera mera mera =) jag vill blir större =) har även börjat kolla på olika försäkringar till magen. Men det lutar åt att jag ska gå ur skandia där jag har min livförsäkring och gå över till folksam där jag huxflux också har en livförsäkring pga att jag inte skickade in ett papper i tid. Så dom registrerade att jag ville ha en livförsäkring hos dom. Men jag tyckte dom lät mycket bättre. Men jag ska fundera till på Måndag..

Nej men OJ vad jag har varit duktig nu med att skriva här. Ramla inte av stolen ( av förvåning) du som läser. Ska kanske bjuda på någon bild å. Ska fundera en liiiten vända...

Vad ska du göra i dag??



Goa underbara Svea =)



Jag och Svea Myser.

Nej det var dom ända bilderna jag har just nu som jag vill visa. Jag återkommer nånannan dag med kort på min mage.( du Malin som vill se =) )

Ha en bra dag.Och kom i håg. Är du sugen på Thai Buffé trots värmen så hör av dig =)


V 15 I dag =)

Ja i dag år vi in i V 15. Tycker det går ganska fort.  Varje dag så väntar jag med spänning på brevet från Lasarettet med UL tid. Är lite nervös inför det men det ska även bli skoj. =)

I går så fick jag finbesök av Godingen Lukas och Mamma Sofie. Har inte träffat dom sen vi kom hem från Turkland.

Och då fick jag även hennes kort som hon har tagit där nere så jag kanske bjuder på något =)

Här sitter jag ensam för Lars är fortfarande i Blge med Niclas. Men två timmar sov jag sen han åkte vid 5. Har ju jobbat i dag mellan 5--13 och när jag slutade så följde jag med Jan, Andreas, Julia bort till Slättabadet för att bada. 28 i poolen men kallt övanför ytan. Så man frös om huvet! Men efter ett tag så blev det mutning med glass om vi gick upp. Annars gick det inte.

I morgon ska jag träffa Elin. Vi ska fixa en sak. =)

Nej kort var det ja. Ska kolla om jag hittar nåt passande att dela med mig.



Lite pengar ska man ha =)



Resesällskapet



Åhhhhhhhh Plankstek. Sååå jäkla gott!



Floden..Kommer dock inte i håg vad den hette.



Åhhhh jag vill ha detta bröd igen! Såååå jäkla gott

Ja nu var friden slut. Lars kom hem! =)



Åhh nu har vi landat igen i Blge. Tack för en skön semester mina reskompisar =)


Turkiet m.m

Här Michaela får du en uppdatering =)

Veckan i Turkiet var helt underbar!

Kan man säga nå mer. Men 1 vecka går väldigt fort när man är borta..

eftersom att jag tycker bättre om att visa kort än att skriva så tänkte jag göra det.

Men jag kan ju även lämna en liten uppdatering om mig själv kanske.
Jag mår väldigt bra, fast väldigt trött på kvällarna. Magen den växer,har blivit större från naveln och uppåt. Ibland undrar jag om det inte bor 2 st där inne. Skrämmande tanke för jag vill inte ha 2 st barn på en gång. Men för Lars så gör det inte något. Han har ju tvillingar fast det är hans Farfar som var tvilling. Så det är en generation bakåt,men ändå.

       




Haha.Ullared.Och det bästa var att några av dom pratade Lite svenska. Man förståd och dom förståd en annan med. Kul. Och Lars och Niclas blev tjenis med en av dom.haha


Delfiner fick vi också se på våran båttur. Mysigt..



Massage "fick" vi. jag betalade 200 kr för 35 minters massage på fötter ben axlar ansikte och hårbotte.MMM vad det var skönt.
Lars och Niklas fick ner priset till 175 kr styck.

Nej fasiken nu ringde mamma och sa att hon var på gång.Vi ska ner på stan och fixa några saker.

Och jag säger även GRATTIS till MIN stora Flicka som blir 7 år i dag =) Moster Älskar dig Julia.



Julia som fyller 2 år på min student 04.. SHIT vad åren går!


RSS 2.0